Wij zijn Burhanlar Transport!

Burhanlar Transport & Koeriersdienst levert binnen en buiten Nederland binnen weinig tijd. Geen onbekende die onze wagens rijden naar onze klanten. Wij komen na wat wij beloven. Door sterke voertuigen zowel van binnen als van buiten zijn uw goederen veilig. Betrouwbare medewerkers die professioneel handelen en service verlenen voorop zetten. De leverancier en haar klant staan voorop en wij streven naar 100 % klanttevredenheid waar wij voldoen aan de wensen en behoeften van de leverancier en haar klant.

Wij bieden onze klanten een goede en snelle service met scherpe tarieven, ongeacht waar uw transport binnen Nederland of Europa, vandaan komt en waar deze ook naar toe moet. Bent u op zoek naar een betrouwbare koeriersdienst voor uw transport in Nederland of Europa? Dan kunt u stoppen met zoeken, want bij Burhanlar Transport bent u aan het juiste adres. Burhanlar Transport is hét koeriersbedrijf voor al uw zendingen nationaal en internationaal . Onze koeriers zijn u door heel Europa optimaal van dienst. Of uw zending bestaat uit een envelop of uit een pakket, wij zorgen voor een betrouwbare levering die volledig voldoet aan uw persoonlijke wensen.

Uw spoedzending direct met 100% garantie afleveren zoals u dat wenst. Onze ervaren planners houden u op de hoogte, adviseren en informeren u! Wij begrijpen wat het belang van spoedtransport of speciale zorg voor uw zending is. Feitelijk huurt u bij ons een koerier met auto in voor de duur van de rit, voor een snelle en efficiënte levering van uw zending. Eventueel aangevuld met ophaal- of afleverinstructies of aanvullende service. De leverancier en haar klant staan voorop en wij streven naar 100 % klanttevredenheid waar wij voldoen aan de wensen en behoeften van de leverancier en haar klant

Voor vragen neem contact met ons op. Telefoon: 06 28542424